8.2.2018

RAKKAUDESTA LUONTOON JA RETKEILYYN

Luonto on  mahtava, etenkin Suomen luonto. Se häkellyttää kerta toisensa jälkeen ja saa lähtemään sinne aina uudestaan. Retkeily on parasta lomaa, mitä tiedän. Sellaista rauhaa ja hiljaisuutta ei voi kokea missään muualla kuin luonnossa. Siitä hetkestä alkaen, kun rinkan nostaa lähtöpaikalla selkäänsä, voi huolet ja murheet unohtaa. Riittää, että pitää itsensä lämpimänä, nukkuu ja syö hyvin, muulla ei ole väliä. Tämä yhdistettynä luonnon kauneuteen on syy, minkä vuoksi rakastan retkeilyä.

Aiemmin minulla on ollut tapana kirjoittaa retkillä ja vaelluksilla päiväkirjaa ja monesta retkestä onkin jo tarinat tallessa. Kuvia tulee otettua myös jonkin verran, mutta lopulta ne jäävät tietokoneen uumeniin. Koska retkeily on suuri intohimoni, ajatus retkeilyblogista tuntui yhtäkkiä hyvältä idealta ja tässä sitä ollaan viikkoa myöhemmin, ensimmäisen blogipostauksen parissa. Vaikka lähtökohtaisesti ajattelin blogin päiväkirjaksi itselleni omista retkistä ja vaelluksista, on se enemmän kuin tarpeeksi, jos sanat ja kuvat ilahduttavat yhtäkin lukijaa. Vielä hienompaa, jos ne saavat just sut lähtemään metsään, se on parasta mielenrauhaa.

-Jenna

Liesjärven kansallispuisto 05/17

1 kommentti:

  1. Ihania maisemia. Tuttu kertoi, että TYKY-päivänä ovat eräretkelle menossa. Semmoiseen järjestettyyn. Olisikin mukava mennä jonnekin, joka olisi ohjattu ja näin löytää ne hienot maisemat, joita itse en ole vielä nähnyt. https://www.tampereeneräpalvelu.fi/

    VastaaPoista